A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Five Finger Death Punch jövőre a BS-ben!

2021. október 26., 11:55

A FIVE FINGER DEATH PUNCH bejelentette következő európai arénaturnéját, amely Budapestet is érinti: a zenekar 2022. július 5-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában!

A FIVE FINGER DEATH PUNCH a mai napig több mint 8 milliárd streaminggel és 3 milliárd videómegtekintéssel büszkélkedhet, emellett pedig csak 2018 és 2020 között több mint 1 millió koncertjegyet adott el. Ezzel jelenleg a világon a második legnépszerűbb rockzenekar az eladások és letöltések számát tekintve. Egyedül a Metallica előzi meg őket.

Debütáló albumuk, a The Way of the Fist 2007-es megjelenése óta a zenekar hat albumot adott ki, és mindegyik arany- vagy platinalemez lett. Ezenfelül a FIVE FINGER DEATH PUNCH számos amerikai és nemzetközi díjat és kitüntetést is kapott az elmúlt évtizedben.

Legutóbbi anyaguk, az F8 a világ számos rock slágerlistáján az első helyen debütált, és Top 10-be került az eladási listákon többek között az Egyesült Államokban, Ausztriában, Ausztráliában, Kanadában, Finnországban, Németországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is.

A turné VIP elővásárlási lehetősége már meg is kezdődött, a teljeskörű jegyértékesítés október 29-én, péntek reggel 10 órákor indul. A budapesti koncerte jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu kaphatók. A regisztrált Live Nation-tagok számára szintén elérhető lesz az elővásárlási lehetőség, október 27-én 10 órától.

További infó:

www.livenation.hu

www.funcode.hu

Bukowski-est szombat este a Jókai Klubban
nov. 26., 14:01