A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Föld márpedig lapos – elképesztő kampányba kezdett egy amerikai rapper

2016. január 27., 17:35

A rapper B.o.B. először Twitter oldalán szervírozott összeesküvés-elméleteivel, majd pedig egy, a Föld a geoid formáját megkérdőjelező  dallal hívta fel magára a nemzetközi média figyelmét. A felvetéseit fotókkal bizonyítani próbáló művésznek szerencsére már akadtak követői.

b-o-b-how-2-rap

Ritkán adódik olyan parádés jelenség, mint a Föld gömb alakjával kapcsolatos pitagoraszi tétel nyilvános megkérdőjelezése 2016-ban – nemes tettre az amerikai rapper, B.o.B. szánta rá magát, aki az utóbbi napokban egészen elképesztő összeesküvés elméletekkel látta el hivatalos Twitter oldalára szabadult világsajtót. B.o.B. meggyőződése, hogy a Föld lapos, a Holdraszállást megrendezték, az űrbéli felvételek valójában a NASA manipulálja, illetve ez a szervezet őrzi a világ széleit is, miközben a Google CGI-technikával téveszti meg az embereket, elhitetve velük, egy sebesen forgó égitesten élnek. A rapper a megannyi képi bizonyíték mellett Neil Tysonnal közösen még egy, Flatline című dalt is írt, melyben szintén a horizont kérlelhetetlen vízszintességéről énekel.

B.o.B. szerint itt az ideje, hogy az emberek végre felismerjék, az orruknál fogva vezették őket. „A történelem legnagyobb hazugjai ellen szólalok fel. Ők azt akarják, hogy csak legyek az a kedves kis rapper, aki táncikál, énekel és nem tesz fel kérdéseket.”

Címkék: ,
Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33