A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Fővárosi Nagycirkuszban derül ki, mivé lett mára az Anna and the Barbies

2016. november 14., 7:52

Novemberben fináléjához érkezik Pásztor Anna együttesének Utópia-turnéja, melyet megünneplendő az Anna and the Barbies retrospektív óriáskoncerttel készül, mindezt valódi porondon, a Fővárosi Nagycirkuszban. Az ígéretek szerint a főhősnő jelmezkiállításával és számlálhatatlan artistával komponált előadás lesz a zenekar karácsonyra időzített hetedik lemezének utolsó, hiányzó darabkája.

anna1

Az Anna and the Barbies az egész nyarat Utópia című lemezük méltó felvezetésének szentelte, turnéállomásról turnéállomásra, a színpadon rántva le a leplet az album dalairól, mely várhatóan karácsonykor kerül majd a boltok polcaira. A folyamat azonban csak november közepén csúcsosodik ki, mikor Pásztor Anna zenekarával a Fővárosi Nagycirkusz porondját újraértelmezve prezentálja majd a teljes lemezanyagot, valamint – a koncertet megelőző retrospektív kiállítás keretein belül – az énekesnő híresen extravagáns színpadi öltözékeit.

Az Utópia az idén 11 éves Anna and the Barbies sorban hetedik nagylemeze, mely bemutató körútjának eddigi hat állomásán művészeti vezetőként Szabó K. István rendezésében vált egységgé a zenekar játéka az Utópia megálmodott díszleteivel. Az együttes egymást követő két nap, november 17-én és 18-án adja elő az albumot, a fellépéseket pedig a zenekar műsorában felbukkanó cirkuszi szereplők teszik majd végképp különlegessé.