A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Glastonbury fesztiválnak is drága az Oasis

2015. október 30., 23:15

Noel Gallagher cáfolta a pletykákat, miszerint az Oasis a 2016-os Glastonburyn térne vissza a színpadra. A brit énekes szerint a zenekar újjászületésének legfőbb kerékkötője maga a fesztivál, mely egész egyszerűen nem fizet eleget.

oasis_band_03

Nem fizetnek eleget az Oasis újjáalakulásához – Noel Gallagher a The Daily Starnak elmondta, szó sincs arról, hogy a brit popzenekar a 2016-os Glastonbury fesztiválon adna visszatérő koncertet. „Fogalmam sincs honnan jönnek a Glastonbury-pletykák” – mondta Gallagher, aki korábban úgy nyilatkozott „talán egy százalék az esély arra, hogy valaha is újra összeáll az Oasis.”

Gallagher azt is elmagyarázta, miért nem adnának 2009-ben feloszlott zenekarával koncertet a legendás brit fesztivál headlinereként. „Attól tartok, egyszerűen nincs elég pénzük. A legfőbb gond ezzel az egésszel, hogy nem tudnának eleget fizetni. Léptem már fel párszor a Glastonburyn, jól tudom, hogy amit nyújtanának, az nem lenne elég.” Érdekesség, hogy az NME közönségszavazása alapján a legtöbben az Oasist kívánták a 2016 június 22-26. közt az angliai Piltonban megrendezésre kerülő fesztivál fő fellépőjének.