A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A gyógyítás útjai – olvass és gyógyulj!

2024. június 9., 22:16

A modern orvosi gyógyászat a test egy-egy pontjára szakosodva elvész az apró részletekben – és elveszíti magát az embert is. Ezért fordulnak sokan természetgyógyászhoz és választják azt, hogy aktívan részt vesznek a saját gyógyításukban. Bár van, aki orvosi tanácsra kezd teljes életmódváltásba, a két gyógymód mintha egymás alternatívája lenne. Dr. Mangó Gabriella A gyógyítás útjai című kötetével a hagyományos orvoslás és a természetgyógyászat közt igyekszik egyensúlyt teremteni.

A gyógyulás útjai című könyvből megismerhetjük a természetgyógyászat különböző ágait, és megtudhatjuk, hogyan segíthetjük elő saját magunk a gyógyulásunkat, illetve hogyan őrizhetjük meg egészségünket. Hiszen a tudatos, az egészségére odafigyelő ember igyekszik még a betegségek kialakulása előtti stádiumban észrevenni a szervezet apró jelzéseit. Ebben igazi partnere a természetgyógyászat, ami más módszereket és másfajta gondolkodásmódot használ, mint a hivatalos orvoslás, de a könyvből az is kiderül, hogy a kettő nem lehet meg egymás nélkül.

Nem véletlen, hogy Dr. Mangó Gabriella háziorvosi hivatása mellett természetgyógyászati rendelőjében is fogadja pácienseit, akiknek nagy biztonságot nyújt az, hogy mindkétféle gyógyítási módot mélyrehatóan ismeri. Meggyőződése, hogy a kétfajta orvoslás kiegészíti egymást, és hogy akinek fontos az egészsége, annak nem szabad lemondania egyikről sem.

A Szerzőről: Dr. Mangó Gabriella – Richter Aranyanyu díjas háziorvos, természetgyógyász, író, hétgyermekes édesanya
Ne keresd a könyvet, itt van.

Szerző:
Két hét múlva Take That a Budapest Parkban
jún. 18., 19:15
Megjelent Dosztojevszkij: A játékos című klasszikusa
jún. 17., 17:18
Az Airbourne ismét felrázza Budapestet
jún. 17., 17:13