A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kedd este Nomádguru David Bowie-val, Gorillazzal, Klaxons-szal, Arcade Fire-ral és James Murphy-vel

2015. január 13., 8:33

James Murphy nem csak ügyesen szörfözik a 21-dik század elektronikus-alterrockos-táncos stílusainak hullámain, hanem alakítja is azokat. Zenekarvezető, dj, producer, aki techniaki értelemben is jól keveri a zenét, és – ne feledjük, a reciklált művészetek korát éljük – a régi nagy pop-rockbandák hangulatát is ügyesen foglalja elektronikus ritmusokba.

NOMADGURU 6.
2015. január 13. (Kedd) 21.00-22.00

murphy universe
Murphy a kilencvenes évek elején szituációs komédiákat kezdett írni egy tv-műsornak, ám ez nem töltöltötte el boldogsággal. Zenei pályára lépett, és ennek nem csak kiadója, a DFA, és zenekara, az LCD Soundsystem lett az eredménye: számos neves előadó lemezén tevékenykedett, vendégzenészként, producerként, vagy remixek tudoraként.

Gorillaz-Do-Ya-Thing-feat.-Andre-3000-James-Murphy-600-400

Nomadguru 6-dik műsorában ezek az állomások is bemutatásra kerülnek, így az LCD Soundsystem mellett Gorillaz-, Arcade Fire-, Klaxons- és David Bowie-dalok lesznek hallhatók.

Nothing has Changed

Műsorunk végén a Bowie 50 éves karrierjét összegző új tripla válogatáslemez, a 2014 végén megjelent Nothin Has Changed anyagába hallgatunk bele, és – James Murphy Love is Lost remixén túl – további zeneszámok pörögnek majd az albumról.

Címkék:
Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33