A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Korn újra Budapesten!

2019. november 11., 15:19

Újabb dátumot véshetünk be a naptárba: 2020. június 9-én visszatér a Korn, és ezúttal a Budapest Arénában adnak koncertet. Az előzenekar pedig a Gojira lesz.

A KORN megváltoztatta a világot debütáló albumuk megjelenésével. A lemez egy új műfajt hívott életre, és a zenekar tartós sikere igazolta a kultúrtörténeti pillanat létrejöttét. Megalakulása óta a KORN 40 millió albumot adott el világszerte, begyűjtött két Grammy-díjat, számtalanszor körbeturnézta a világot, és olyan rekordokat állított fel karrierje során, amelyet valószínűleg soha nem fognak már felülmúlni. Jonathan Davis énekes, James “Munky” Shaffer és Brian “Head” Welch gitárosok, Reginald “Fieldy” Arvizu basszusgitáros és Ray Luzier dobos továbbra is az alternatív rock és a metál műfaj határait feszegetik, miközben továbbra is rajongók hadaira, és művészek generációira vannak hatással szerte a világon. A KORN túllépte már az elismerések és platina státuszok szintjét. Egy új archetípust és radikális innovációt képviselnek. Ők „valódi mozgalom, olyan, amilyet más zenekarok jelenleg nem képesek megteremteni” – írja a The Ringer magazin.

A nu metal úttörői 2020 nyarán útra kelnek Európában vadonatúj arena show-jukkal. Előzenekaruk az elmúlt évek egyik legnépszerűbb új európai bandája, a Gojira lesz.

A francia kvartett – a testvérpár Joe Duplantier (ének, gitár) és Mario Duplantier (dob), valamint Christian Andreu (gitár) és Jean-Michel Labadie (basszus) – egy húzós gitárriffek,  pszichedelikus ütőhangszerek és hűvösen elegáns dallamok teremtette világban mozog. A zenekart mindig is az extrém dolgok foglalkoztatták de igyekeznek megmutatni a fényt a sötétségben. Legutóbbi album a 2016-os Magma is ezt a hagyományt folytatja.

Ez a rendkívüli turné Budapesten is látható lesz, 2020. június 9-én a Papp László Budapest Sportarénában!

Jegyek  november 15-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. A regisztrált Live Nation tagok számára lesz elővásárlási lehetőség is, november 13-án 9 órától.

Facebook-esemény

Három városban is megnézheted az idei év Fonogram-díjas felfedezettjét, ZÓRÁT
szept. 27., 13:07