A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A legutolsó Az éhezők viadala 4 előzetes mindent megmutat

2015. október 7., 19:04

Több Hunger Games-előzetes nem lesz – legalábbis a rebootig.

Annak ellenére fordított a  Lionsgate stúdió hatalmas összeget Az éhezők viadala utolsó részének, Az éhezők viadala: A kiválasztott II. rész (The Hunger Games: Mockingjay – Part II) reklámkampányára, hogy a puszta logika azt mondatja velünk, hogy aki az előző epizódokat látta, a valószínűleg tudja, hogy jön a negyedik rész, és azt is, hogy megnézi-e. A megannyi netes tartalom, előzetes és plakát után eljött az ideje a végső trailer bemutatásának, amit alant lehet megtekinteni.

JV5P9

A széria záróepizódjának amerikai premierjére ugyanis nagyjából az előző epizód után egy évvel kerül sor, november 20-án, ami egyben azt is jelenti, hogy a hazai bemutató november 19-én várható.

A kiválasztott II. részt ismét Francis Lawrence rendezte Peter Craig és Danny Strong szkriptjéből, Lawrence és Sutherland mellett pedig még szerepelni fog benne Liam Hemsworth, Sam Clafin, Josh Hutcherson, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Jena Malone és Stanley Tucci, valamint Julianne Moore, Mahershala Ali, Natalie Dormer, Wes Chatham, Elden Henson és Evan Ross.

forrás: sg.hu