A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Metallica basszusgitárosának, Robert Trujillónak 12 éves fia indul turnéra a Kornnal

- PP -
2017. április 10., 9:29

Tye Trujillo áll a Korn basszusgitárosának, Reginald „Fieldy” Arvizunak helyére a jövő héten, április 17-én induló dél-amerikai turnéjukon. A Korn rajongókat megnyugtatandó: Fieldy nem lépett ki: május 6-tól folytatja a turnét a zenekarral.


A Korn hivatalos Facebook oldalán tette közzé a hírt, miszerint Fieldy előre nem látható okokból nem tud a zenekarral tartani Dél-Amerikába, ahol hét koncertet kötöttek le Kolumbiában, Brazíliában, Argentínában, Chilében és Peruban. Helyette a 12 éves Tye Trujillo utazik a zenekarral, aki az észak-kaliforniai, szupervagány tini heavy metal együttesben, a The Helmetsben játszik. Tye-nak egyébként nem ez lesz az első útja Dél-Amerikába, mert mint minden rendes 12 éves gyerek, ő is lépett már fel Chilében a Lollapalooza fesztivàlon a zenekarával.

Arra nem tértek ki a közleményben, miért döntöttek a Korn tagjai amellett, hogy egy 12 éves srác helyettesítse Fieldyt, ami nagyjából ugyanakkora feladat, mintha Tye-nak az apja helyett kéne játszania a Metallicában, de amennyire kockázatosnak tűnik a vállalkozás, annyira szimpatikus is. És persze a hírértéke sem elhanyagolható.

Figyelni fogjuk az eseményeket, és beszámolunk arról, hogy ment a turné a kis Trujillóval, akinek termèszetesen sok sikert kívánunk, innen az Erzsébet tèrről is.

Tye akcióban: a Black Sabbath N.I.B. című dalát játssza:

A The Helmets egy amerikai TV-műsorban:

A The Helmets a chilei Lollapaloozán (amatőr felvétel):

Fieldy basszus szólói:

Szerző: - PP -