A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Mötley Crüe és a Def Leppard együtt Budapesten!

2022. október 20., 18:59

 A 2022-es év legnagyobb észak-amerikai stadionturnéját követően, amelyre több mint 1,3 millió jegyet adtak el, a két veterán rocklegenda, a Mötley Crüe és a Def Leppard 2023-ban kiterjeszti The World Tour elnevezésű turnéjukat a teljes világra. A budapesti állomás 2023. Május 29-én less az MVM Dome-ban.

„Azután, hogy végre visszatérhettünk a koncertezéshez, egy monumentális nyári turnén vettünk részt az Egyesült Államokban és Kanadában, és most rendkívül izgatottak vagyunk, hogy ezt a hatalmas turnét elvihetjük a világ többi nagyvárosába, ráadásul Sheffieldben indíthatjuk el az európai részt, ahol nekünk 45 évvel ezelőtt ez az egész kezdődött. Nagyon várjuk, hogy találkozzunk veletek valamelyik állomáson!” – mondta Joe Elliott a Def Leppardból.

„Hihetetlenül jól éreztük magunkat ezen a turnén Észak-Amerikában a nyáron, és már alig várjuk, hogy 2023-ban a világ többi részére is elvigyük a show-t. Crüeheadsek Latin-Amerikában és Európában: készüljetek! Jövünk hozzátok,  és alig várjuk, hogy láthassunk benneteket jövőre!” – áll a Mötley Crüe közös közleményében.

Jegyek elsőként a két zenekar hivatalos rajongói klubtagjainak lesznek elérhetők október 25-én 10 órától, majd a regisztrált Live Nation tagok tudnak elővásárlási jogukkal élni október 27-én 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés október 28-án 10 órakor indul www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A koncertre különböző VIP csomagok is vásárolhatók.

A ZENEKAROKRÓL:

A Los Angeles-i Mötley Crüe kvartettje 41 éve irányít a rock panteonjából. A banda több, mint 100 millió albumot adott el világszerte, 22 Top 40 slágert, 3 Grammy-jelölést, 5 New York Times bestseller könyvet, egy csillagot a hollywoodi Hírességek Sétányán és egy óriási sikerű Netflix filmet tudhat magáénak.

A Mötley Crüe eddig már több mint 5 milliárd letöltést gyűjtött össze digitális platformokon, és több mint 8 millió követőjük van a közösségi médiában. Az ikonikus élő fellépéseiről ismert zenekar számtalan telt házas világkörüli turnén van túl, rajongók milliói előtt játszottak, és olyan útmutató show elemek fűződnek a nevükhöz, mint Tommy Lee forgó dobszínpada, vagy Nikki Sixx láng-lövelő basszusgitárja.

A több, mint 110 millió eladott albummal és a 2019-es Rock & Roll Hall of Fame-tagsággal a Def Leppard továbbra is a rockzene egyik fontos erőforrása. Pályafutása során a zenekar egy sor klasszikussá vált, úttörő albumot készített, amelyek mérceként szolgáltak a zenerajongók és a művészek generációi számára egyaránt. A zenekar látványos élő koncertjei és slágereik arzenálja a nevük szinonimájává vált, így a Def Leppardot a világ legnagyobb koncertbandájaként is szokták emlegetni.

A zenekar cask 2018 óta 5,5 milliárd letöltést, és 15 millió követőt gyűjtött össze. 2022 májusában a Def Leppard kiadta tizenkettedik stúdióalbumát, a Diamond Star Halos-t. Az album első helyen debütált az Apple és az Amazon Music listáin, valamint Top10-ben a Billboard albumlistáján, így ez lett a banda pályafutásának nyolcadik Top 10 albuma.

A budapesti show kapcsán további infó:

www.livenation.hu

www.funcode.hu