A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A nap, mikor Chad Smith vizeletében fürdött a Foo Fighters

2016. május 21., 22:43

Borzasztóan hangzik és a beszámolók szerint az is volt az ezredfordulón a Red Hot Chili Peppers-szel turnézni, már amennyiben az együttes tagjainak sajátos humorát vesszük alapul.

chad-smith

Chad Smith egy alkalommal a Foo Fighters koncertje közben vizelt a színpadi ventillátorba, kérlelhetetlen beborítva többek közt az együttes dobosát. A Red Hot Chili Peppers még 2000-ben turnézott együtt a zenekarral, mely körút során a Blink182-vel kiegészülve járta be Ausztráliát. A Blink182 dobosa, Travis Barker a Los Angeles-i KROQ rádiónak adott interjújában elmesélte, hogy a Big Day Out fesztiválonChad Smith a Foo Fighters koncertje közben, a dobos Taylor Hawkins színpad szélére helyezett ventillátorát célozva könnyített magán, a szerkezet pedig annak rendje és módja szerint széthordta az eredményt.

“Az elképzelhető legrosszab poén volt. Nem hiszem, hogy ő (Chad Smith) különösebb értékelné, ha fognám magam és belehugyoznék a ventillátorába, de ha egyszer újra feljutok a színpadukra, én kipróbálom” – jelentette ki kevéssé nosztalgikusan Barker.

Címkék: