A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A nap találós kérdése: Snoop Dogg valóban felhagy a füvezéssel vagy csak viccel?

2023. november 17., 16:41

Nincs ugyan bolondok napja, viszont pénteken bármi lehetséges, még az is, hogy Snoop Dogg bejelenti, hogy felhagy a füvezéssel. Hogy ez most igaz vagy sem, döntse el mindenki, mi erősen szkeptikusak vagyunk a rapper vállalása kapcsán.

Snoop Doggról és a füvezésről eddig azt gondoltuk, hogy a kettő csak és kizárólag együtt értelmezhető, és ha a rapper már öreg lesz és távozik az élők világából, vele megy a szívás is. Legendák zengik, hogy eddig mennyit szívott életében, vagy hogy mennyi a napi csúcsa, és az sem régi hír, hogy a tekerő emberének megemelte a fizuját, merthogy az infláció őt is érinti.

Épp ezért nagyot durrant a közösségi médiában elterjedt hír, amit maga Snoop Dogg osztott meg követőivel és rajongóival egy igazán drámai, fekete-fehér fotós posztban. Ebben azt írja, hogy a családjával osztottak-szoroztak, és arra jutottak, hogy ő mostantól nem füvezik. A fene se érti, de Snooptól bármi kitelik, az is, hogy felhagy a szívással, mint ahogy az is, hogy csak szívat mindenkit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

snoopdogg (@snoopdogg) által megosztott bejegyzés

Ezek után már csak az hiányzik, hogy a Cypress Hill tagjai is bedobják a zöld törcsit. Mondjuk, akkor biztosan vége lesz a világnak. Mindenesetre ilyen videók sem készülnek többé, mint az alábbi, ha a hír igaz.

Szerző:
PJ Harvey karácsonyi ajándéka a rajongóknak egy új koncertfilm
dec. 10., 15:15