A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A nemrég új nagylemezzel jelentkezett Gorillaz váratlanul megosztott 5 bónuszdalt

2023. február 27., 18:01

A Gorillaz nyolcadik sorlemeze Cracker Island címmel jelent meg február 24-én. Vagyis még szinte ki sem hűlt, annyira friss, de Damon Albarnék már a deluxe verzióját is megosztották a nagylemeznek, amire öt bónuszdal is felkerült.

A Cracker Island, melynek dalait Damon Albarn Dave Grohl haverjával, Greg Kurstinnal közösen írta, múlt hét pénteken jött ki, és szokás szerint tele van értékes közreműködésekkel: Thundercat, Stevie Nicks, Adeleye Omotayo, a Tame Impala, Bootie Brown, Bady Bunny és Beck, vagyis elég vegyes a kép, ahogy az lenni szokott kedvenc virtuális zenekarunk lemezei esetében.

Ma, vagyis február 27-én Damon Albarn megosztotta a lemez deluxe verzióját, ami 5 bónuszdalt tartalmaz. Az Adeleye Omotayóval közös dal zongorás verziója, illetve a Tame Impalával és Bootie Brownnal közös szám remixe mellett 3 teljesen új dal is bónuszok között szerepel. Egyet Del The Funky Homosapiennel, egyet a De La Soullal, egyet pedig MC Bin Ladennel vettek fel. Igazán nem lehet azt mondani, hogy a Gorillaz már nem képes meglepetést okozni.