A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A PEARL JAM – KÖZEL NEGYED ÉVSZÁZAD ELTELTÉVEL – ÚJRA BUDAPESTEN!

2019. december 2., 13:37

A Pearl Jam 2020. júniusában és júliusában egy tizenhárom állomásos európai turnéra indul,  és a zenekar ezúttal olyan városokba is eljut, ahol hosszú évek óta nem léptek fel: mint például Frankfurtba, ahol 1992-ben és Budapestre, ahol 1996-ban játszottak utoljára – egész pontosan november 17-én. Az új ünnepnap dátuma 2020. július 15., a helyszíne: Budapest Aréna.

A zenekar nyári körútja június 23-án kezdődik Frankfurtban, és július 22-én ér véget Amszterdamban. A turné részeként a zenekar négy fesztiválon is fellép: a Lollapaloozán Stockholmban és Párizsban, a belga Rock Werchteren, valamint a londoni BST Hyde Park fesztiválon.

2015. október 22-én volt a Pearl Jam legelső koncertjének 25 éves évfordulója. Azóta tíz stúdióalbum, több száz fantasztikus élő koncert – és az azt követő bootleg kiadások –, továbbá világszerte több mint 85 millió eladott album köthető a nevükhöz. A zenekar továbbra is sikeres mind a rajongók, mind a kritikusok körében: 2017-ben beiktatták őket a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is.

 

A Pearl Jam 12 napja:

Az ünnepi időszak megkezdéseként, a Ten Club ma elindítja “12 Days of Pearl Jam” címmel új játszási listáját, aminek keretén belül 12 Pearl Jam karácsonyi dal lesz elérhető – először csak digitális formában és a Spotify ünnepi dalkínálatában.

További részletek a a Pearl Jam honlapján.

A budapesti koncertre a belépők december 7-én 11 órától kaphatók a Live Nation és a Funcode oldalakon.