A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Perfect Circle: Disillusioned +FRISSÍTÉS: videoklip a Tool-énekes szupergruppjának új albuma elé

2018. január 1., 16:44

Ahogy a korábbi években is érdemes volt figyelnünk az új esztendő első fontos dalára, úgy most 2018. január 1-jén hallgassuk meg a Tool-énekes Maynard James Keenan szupergruppjának, az A Perfect Circle-nek az új számát: a prog-rockos és metálos tendenciájú amerikai együttes, melyben zeneszerző-szólógitáros Billy Howerdel mellett az egykori Smashing Pumpkins-tag James Iha is gitározik, több mint 13 év után új albumra készül – és az őszi The Doomed klipdal című után most a hasonlóan komor Disillusioned címmel kaptuk meg a második beharangozó számot!

A három album, a Mer de Noms (2000), a Thirteenth Step (2003) és a nagyrészt feldolgozásokra épített eMOTIVe (2004) után leálló zenekar a 2010-es években újra koncertezni kezdett, majd a 2013-as Three Sixty válogatáslemezén már egy új számot is közzétett By And Down címmel. A tavaly októberi The Doomed című iTunes-kislemez négy év óta az első új APC-kiadvány volt, és most itt egy újabb előzetes is a készülő visszatérő albumhoz: Maynard az új dalt kedd reggelre ígérte, de a Disillusioned újévi meglepetésként már a mai napon megérkezett.

FRISSÍTÉS: a dal videoklipje az április 20-ra Eat The Elephant címmel bejelentett új APC-albumról, Alex Howard rendezőtől!

a novemberi The Doomed klip:

további új dalok a 2017-es koncertekről, Feathers és Hourglass címmel:

.
a By And Down című szám 2013-ból:

Morrissey: Rebels Without Applause – a Bonfire Of Teenagers albumról, Red Hot Chili Peppers-zenészekkel
nov. 26., 6:30
Romy & Fred again..: Strong – a szólópályára tért The xx-frontlány újabb dala a DJ-producerrel
nov. 15., 6:08
Fever Ray: Carbon Dioxide – újabb dal az öt év után érkező új Radical Romantics albumról
nov. 10., 17:23
dEUS: Must Have Been New – a tíz év után érkező új How To Replace It albumról
nov. 9., 8:13