A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Queens Of The Stone Age frontembere fejbe rúgott egy fotósnőt +FRISSÍTÉS: lesz budapesti koncert is!

2017. december 10., 21:52

A Queens Of The Stone Age-frontember Josh Homme a zenekar idei Villains albumának The Way You Used To Do című számához forgatott sátáni videoklip után pár hete egy Bad Boy című Marty Wilde-feldolgozással bővítette repertoráját, de a múlt éjszaka a Los Angeles-i KROQ rádió Almost Acoustic Christmas minifesztiválján az új lemez The Evil Has Landed című dalának előadása közben túlzásba vitte a gazember, gonosz rosszfiú szerepét, mikor nagy lendülettel célzatosan belerúgott egy színpad tövében szabályosan fényképező fotósnő kamerájába – a nőnek megsérült a szemöldöke, és az éjszaka végét már egy közeli kórházban töltötte. A gitáros-énekes pár perccel a rúgás után saját homlokát is felsebezte.

A fényképész Chelsea Lauren az Instagram-oldalán tett közzé a nyolcszámos koncert negyedik dala közben történt esetről egy képsorozatot és egy videót, továbbá jelezte, hogy az inzultus óta eltelt fél napban még csak egy bocsánatkérést sem kapott, és az ügyben feljelentést tervez tenni.

.
a fotósnő Instagram-oldalán közzétett három kép – kettő a rúgás előtt pillanatokról, a harmadik a már vérző fejű Josh Homme-ról, aki a Variety magazinak nyilatkozó Chelsea Lauren elmondása szerint egy késnek tűnő eszközzel vágta meg a homlokát:

Thank you everyone that has reached out with supportive messages. A small update, as I’m being flooded with questions: My neck is a sore, my eyebrow bruised and I’m a bit nauseous. The doctor released me early in the morning. Here are three images. Two of them as Josh looked at me, smiled and then kicked me. The other one is later after he cut his own face with a knife. I was in the pit in tears – and he just stared at me smiling. Assault in any form is not okay, no matter what the reasoning. Alcohol and drugs are no excuse. I was where I was allowed to be, I was not breaking any rules. I was simply trying to do my job. I hold nobody accountable for this but Josh himself. KROQ has nothing to do with this and I will always support them. The irony is someone had thrown an ice cube on to the very slick catwalk before the QOTSA set. I was afraid that one of the band members might slip and hurt themselves so, when the lights went dark, I used my arm to wipe down the runway so nobody would hurt themselves. Thank you to @variety for their immediate concern and care with this matter. As of now, nobody from QOTSA has reached out to me. #queensofthestoneage #QOTSA #JoshHomme

Chelsea Lauren (@chelsealaurenla) által megosztott bejegyzés,

.
a fotós honlapjának bemutatkozó szövege:


.
FRISSÍTÉS: Josh Homme a magyar idő szerint vasárnap este 11 tájban megérkezett nyilatkozatában azt állítja, nem is vette észre, hogy a koncert hevében egy fotós kameráját is megrúgta, és reméli, hogy Chelsea Lauren elfogadja ezt a bocsánatkérést!

FRISSÍTÉS 2: nyolc órával később Josh Homme egy komolyabb bocsánatkérést is közzétett, videókkal!

.
FRISSÍTÉS 3: újabb pár órával később – a nagy 2018-as budapesti koncertbejelentések napján Susanne Sundfør, Lenny Kravitz, Billy Idol, a Stone Sour és a legnagyobb szenzációnak számító Arcade Fire mellett – a Queens Of The Stone Age is kihirdetett egy újabb magyarországi koncertet, június 21-re a Budapest Parkba! http://facebook.com/MusicPressBlog/posts/1607079496005126

David Byrne: The Fat Man’s Comin’ – karácsonyi dal a kövér Télapóról
dec. 2., 17:30
Gaz Coombes – klipdalok a Supergrass-frontember új Turn The Car Around szólóalbumáról
nov. 30., 10:51
Morrissey: Rebels Without Applause – a Bonfire Of Teenagers albumról, Red Hot Chili Peppers-zenészekkel
nov. 26., 6:30
Romy & Fred again..: Strong – a szólópályára tért The xx-frontlány újabb dala a DJ-producerrel
nov. 15., 6:08