A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A rajongója kamerájával gitározó Brad Paisley-nél egyszerűen nincsen menőbb

2016. augusztus 8., 15:01

Ritkán hoz össze az élet olyan zseniális pillanatokat, mint Brad Paisley és egy, a koncertjét az első sorból rögzítő rajongó találkozása, mely során a gitáros a szerencsés-szerencsétlen delikvens GoPro-ját elorozva, azzal játszik le egy egész szólót. Legnagyobb örömünkre, az esetet enyhénszólva alaposan dokumentálták.

Zseniális videót töltött fel a YouTube-ra Mike Perlof, egy Brad Paisley rajongó, akinek kameráját slide-gyűrűként hasznosítva a gitáros egy egész szólót játszott le – számolt be róla a Guitar World. Perlof nagylátószögő GoPro készülékével az első sorból filmezte hősét, aki egy szóló közepén egyszercsak kikapta a kamerát a férfi kezéből, hogy azzal szólaltassa meg a hangszerét. A GoPro természetesen mindent rögzített, így Perlof lelkesedésének semmi nem szabhat gátat.

„Hatalmas mázli, hogy éppen nem volt rajta a kamerán a védőtokja, mert az meghiúsította volna az egész produkciót. Brad anélkül nyúlt ki a kameráért, hogy akár csak egy hangot is elhibázott volna és sértetlenül adta vissza nekem, őrület. Az efféle pillanatok teszik varázslatossá az élőzenét” – örömködött a rajongó a lapnak.

Címkék: