A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A rock örök és elpusztíthatatlan: Ozzy Osbourne elkészült az új nagylemezével

2022. április 11., 18:55

Ozzy Osbourne 13. nagylemeze elkészült, és még az idén megjelenik, ez most már biztos. Ezt ő maga jelentette be a közösségi médiában. Az egyelőre még cím nélküli nagylemez a 2020-ban megjelent Ordinary Man címet viselő Ozzy-lemez folytatása lesz, ennél többet alig tudni még az új anyagról.

Ozzy nemcsak kifejezte örömét afelett, hogy elkészült a lemezzel, hanem azt is megüzente a rajongóknak, hogy a következő hetekben minden, az albummal és annak megjelenésével kapcsolatos információt meg fog osztani velük. Annyit viszont már eddig is tudni lehetett róla, hogy kik lesznek a zenészek és a vendégközreműködők. Kimondottan illusztris névsor alakult ki a végére. A lemez producere és gitárosa a fiatal és tehetséges Andrew Watt – az Ordinary Man-en is ő dolgozott –, Robert Trujillo (Metallica) basszusgitározik, a dobokon pedig a nemrég elhunyt Taylor Hawkins (Foo Fighters) mellett Chad Smith (RHCP) játszik. A vendégek névsorához pedig egyszerűen nincs mit hozzátenni: Eric Clapton, Jeff Beck, Josh Homme és Zakk Wylde.

Nemcsak új Ozzy lemezre lehet készülni, hanem a No More Tours 2 elnevezésű turné Covid miatt többször eltolt európai koncertjeire – bár még mindig több mint egy év múlva, jövő májusban kezdődik. Budapestre is érkezik majd Ozzy, május 17-én a Budapest Sportarénába.

Kezdjük a hetet pazar francia punkkal!
ápr. 22., 6:07