A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Super Bowl után Rihanna a 2023-as Oscar-gálán is fellép

2023. február 26., 16:34

Rihanna Oscaros fellépésének egészen prózai oka van: az énekesnő két dalt is írt a Black Panther: Wakanda Forever című filmhez, és az egyiket (Lift Me Up) jelölték Oscar-díjra, mint legjobb eredeti betétdalt.

A 2023-as Oscar-gálára március 12-én vasárnap kerül sor, az ABC tévécsatorna élőben közvetíti és Jimmy Kimmel lesz a show házigazdája. A legjobb eredeti betétdal kategóriában most Rihannát is jelölték, akinek két száma is elhangzik a Black Panther szuperhősös mozi Wakanda Forever alcímű második részében. Az egyik a Born Again, a másik pedig és a jelölést ez utóbbi kapta a Lift Me Up. Rihanna, aki nemrég a Super Bowl félidejében is fellépett, az Oscar-gálán élőben is előadja a dalt, amit egyébként, a másik számmal együtt, a sporteseményen direkt hanyagolt.

Nem lesz könnyű dolga Rihannának az Oscaron, mert erős a mezőny, többek között Lady Gagával (Hold My Hand), valamint a Son Lux, David Byrne és Mitski közös dalával (This Is a Life) kell megküzdenie. Mi, a magunk szerény eszközeivel, az utóbbinak adnánk a szobrocskát. Aki viszont Rihannának drukkol, melegítsen a Super Bowl-os fellépésével.

Missy Elliottot kilőtték az űrbe!
júl. 17., 13:05