A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

„A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek”

2019. november 23., 11:38

„A Sziget megváltoztatta az életemet, ez a kedvenc fesztiválom és kedvenc helyem a Földön” – mondja Gal Mizrachi. A kerekesszékes fiatalember akkor vált világhírűvé, amikor az idei Sziget Nagyszínpadán – a zenekar biztatására – a földhöz vágta a Foo Fighters frontemberének gitárját.

Gal idei szigetes fesztiválozásáról az osztrák Das Rund Filmproduction dokumentumfilmet készített Wheels of Madness címmel, amit nemrég mutattak be Bécsben, most pedig itt látható:

A 33 éves izraeli srác 2015-ben járt először Szigeten, és azóta minden évben visszatér. Az elmúlt években a Sziget a kedvencévé vált, mint mondta: „Sokat tanultam ott magamról, az emberiességről, a kedvességről, a barátságról és sok új zenét ismertem meg a világ minden tájáról érkező előadóknak köszönhetően.” Gal évközben multimédiát oktat Tel Avivban, de alig várja a következő fesztivált. „A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek” – mondja Gal, hozzátéve, hogy a Szigetnek köszönheti, hogy jobb emberré és sokkal jobb baráttá vált.

Kottamagyar – új magyar zenei műsor az Open Air Rádión
okt. 22., 17:00
Ozzy újra Budapesten!
okt. 22., 14:36