A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A színésznő Kristen Stewart 15 perces kísérőfilmet rendezett az indie supergroup Boygenius első lemezéhez

2023. március 31., 17:10

A Boygenius 2018-ban alakult meg és pontosan ma, 2023. március 31-én jelenik meg a bemutatkozó nagylemeze. Ehhez pedig a Twilight-filmekkel elhíresült színésznő, az épp filmrendezői babérokra törő Kristen Stewart forgatott The Film címmel kísérőfilmet, ami végül is nem más, mint a lemez három számához készített klipek egybefűzése.

Kristen Stewartot a vámpíros Twilight moziszéria tette híressé, ám azóta már többször is bizonyította, hogy jóval sokoldalúbb és tehetségesebb mint hogy csak egy tinifilm egyik főszereplője legyen. Egy ideje kacérkodik a rendezéssel, 2014 óta pedig készített is pár rövidfilmet meg klipet, egyet például a Chvrchesnek. Idén a mozikban is debütál majd a The Chronology of Water című filmmel. De addig is itt a Boygenius számára készített 15 perces The Film, amiben tényleg nemcsak a zene jó, hanem a képek is. A klipek vizuálisan hasonlóak, valamennyire össze is függnek, és egyszerre történetmesélősek meg hangulatfestők is.

A Boygenius 2018-ban alakult meg, három nő alkotja, akik közül a legismertebb tag talán Phoebe Bridgers, a társai pedig a hozzá hasonlóan már több szólóalbummal büszkélkedő Julian Baker és Lucy Dacus. Röviddel a megalakulásuk után, még abban az évben kiadták bemutatkozó EP-jüket, aztán inkább a koncertezésre összpontosítottak inkább, meg volt két évnyi Covid is. Közben többször fellebbentették, hogy jön a nagylemez, ami csak nem jött, egészen a mai napig, amikor is megjelent végre a The Record címet viselő album, amihez Kristen Stewart a kísérőfilmet leforgatta. A lemez három dala fonódik egybe benne: a $20, az Emily I’m Sorry és a True Blue. Ezek a dalok egyébként a lemezen is ugyanebben a sorrendben, közvetlenül egymás után vannak.

Nyomoz a német rendőrség, hogy kiderítsék, Roger Waters náci-e vagy sem
máj. 28., 16:50