A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A tökéletes házasság két titka David Bowie özvegyétől

2016. április 19., 7:27

Egy, közvetlenül David Bowie januári halála előtt készült interjúban Iman Oprah Winfrey-nek mesélt az énekessel való boldog házasságának két legfőbb trükkjéről: az időzítés és az életben való fontossági sorrend áldozatának kényes kérdéseiről.

bowie-and-iman-thumb

„Mindketten megértettük, mi a különbség az ikon és a mögötte álló ember közt” – David Bowie modell felesége, Iman közvetlenül az énekes januári halála előtt rögzített interjúban Oprah Winfrey-nek fejtegette, mi lehet a titka 23 éve tartó, boldog házasságuknak. Iman és Bowie 1992-es házasságukkal a tökéletes híresség-duóvá váltak, azonban magánéletük sérthetetlenségére a kezdetektől fogva ügyeltek: a sajtó bő két évtized alatt képtelen volt kettejükből celebritást kovácsolni.

„Otthon egyszerűen csak Iman és David vagyunk, senki más” – mondta a modell, hozzátéve, házasságának két kulcseleme szerinte nem más, mint a megfelelő időzítés és a hangsúlyok kezelése. „Egy kitartó házasság titka elsősorban az időzítésben rejlik. Egy ilyen kapcsolatba csak is a megfelelő időben vághatsz bele, mikor érzed, soha többé, semmi más nem lehet fontosabb.”

Iman szerint, amennyiben az ember hezitál a fontossági sorrenden, semmiképp sem érdemes megházasodnia. „Hogyha a karriered fontos számodra, ne házasodj meg, és ne legyenek gyerekeid, mert előbb vagy utóbb, valamit fel kell majd adnod. Tudom, mi nők szeretjük úgy gondolni, hogy képesek vagyunk mindent egyszerre birtokolni. Családot, karriert, elismerést. Ez azonban nem igaz: soha nem kaphatsz meg egyszerre mindent.”

Címkék: , ,