A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Two Door Cinema Club nem bízza a véletlenre: fülbemászó, nyári popdallal vezeti fel új nagylemezét

2022. június 24., 14:36

Szeptember 2-án érkezik az északír zenekar ötödik nagylemeze Keep On Smiling címmel, és ha meghallgatjuk a június 17-én megjelent beharangozó kislemezdalt, a Wonderful Life-ot, teljesen érhetővé válik, hogy a Two Door Cinema Club tagjainak ezúttal a permamanes vigyorgásra szottyant kedve.

A Wonderful Life lassan egy hete jelent meg, most pedig kapott egy színes, szagos, szélesvásznú és végtelenül felszabadult, vidám videoklipet – ami tökéletesen passzol a színes, szagos, szélesvásznú és végtelenül felszabadult, vidám számhoz. Magát a klipet két művész munkássága ihlette: az egyik Andy Warhol, a pop-art atyja, a másik pedig egy brit festő, a zenészként is aktív Alan Fears, akinek a képeit többek között itt lehet megcsodálni, érdemes. Eleve nagyon jól áll a Two Door Cinema Clubnak az ultraszínes, képregényes pop-art világa.

Az életigenlést maximálisan kielégítő dal tehát a szeptember legelején megjelenő ötödik Two Door Cinema Club nagylemezen lesz rajta, ami Keep On Smiling címmel érkezik, és 12 új szám lesz rajta a Wonderful Life-fal együtt. Ősszel egyébként még csak digitálisan lesz elérhető a nagylemez, a fizikai formátumot pedig november 4-től lehet majd kézbe venni boldogan. A zenekar annyit nyilatkozott az albumról, hogy zeneileg és attitűd tekintetében kicsit visszakanyarodnak rajta a saját korai korszakukhoz. A lemez megjelenését követően a trió őszi turnéra indul: előbb Európában lépnek fel pár helyen, majd irány Észak-Amerika. Hozzánk ugyan nem jönnek, de szeptemberben és októberben lesz pár elérhető helyszín: Párizs, Brüsszel, Amszterdam, Berlin, Hamburg, München és Köln. Van, amelyikre már jegyet is lehet venni, méghozzá itt.

Megjelent a Memento Mori, a Depeche Mode 15. nagylemeze
márc. 24., 10:16