A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

sg.hu: A vázlatképek alapján látványos lesz a Szárnyas fejvadász 2

sg.hu
2016. július 18., 12:26

Jól mutat a Szárnyas fejvadász 2 a tervek alapján, bár még nem tudjuk, hogy fog kinézni valójában.

Nemcsak a Szellemirtókhoz készült folytatás, hanem a Szárnyas fejvadászhoz is, bár az utóbbit valamiért jóval kevesebb köpködés éri. A jelenleg Magyarországon forgatott Szárnyas fejvadász 2 (Blade Runner 2) első előzetesének bemutatójáig még sok idő van, hiszen a Warner Bros. csak 2018. január 12-én tervezi bemutatni Denis Villeneuve filmjét az amerikai mozikban, azonban concept artokkal, afféle sorvezetőként hasznosított vázlatrajzokkal már most is szolgálhatunk az Entertainment Weekly jóvoltából.

blade+runner+2_2

A Szárnyas fejvadász 2 forgatókönyvét Hampton Fancher, a ’82-es adaptáció egyik írója, valamint Michael Green készítette előbbi és Ridley Scott ötlete alapján. A történet, bár annak konkrét részletei nem ismertek, az eredeti film zárása után több évtizeddel játszódik majd.

A főszereplők Harrison Ford és Ryan Gosling lesznek. További szereplők: Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Dave Bautista, Barkhad Abdi, Hiam Abbass és David Dastmalchian. A filmet az a Roger Deakins fényképezi, aki az elmúlt években olyan alkotások operatőre volt, mint A félszemű, a 007 – Skyfall vagy a Nem vénnek való vidék.

4744695lpw-4744784-jpg_3672999

Szerző: sg.hu
Címkék: