A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A38: LYDIA LUNCH & the Big Sexy Noise

2014. december 16., 23:44

Richard Kern: Monster Children

A no wave antidívája Budán és Pesten! Aki élő, mérgező Black Widow óriáspókkal a mellén fényképezkedett. A fekete özvegy magányosan él. Hálója rendezetlennek néz ki. Méreganyaga idegméreg; az emberre veszélyes, és csak ritkán nem halálos.

Big Sexy Noise: Ballin the Jack

A38 állóhajó, 2014. december 17. (szerda), 20h

„Élek és boldog vagyok. Negyven év óta munkálkodom, hogy azt csináljam, ami szórakoztat. Személyes igényeim nagyon csekélyek. Nem kell drog, autó, különleges göncök, elegendő kevés pénz és nem kell család. Ebben a világban a gyerek túl nagy luxus. Majd ha egyszer gyereket akarok, rabolok egyet.”

Lydia Lunch: Touch My Evil

„Az életem legszörnyűbb szakasza az első húsz év volt, mert képtelen voltam beletörődni, hogy világra jöttem. Hatéves koromtól pokoli gyűlöletet és gonoszságot éreztem magamban emiatt. Végül meg kellett szabadulnom tőle, és ez teljes kiüresedéshez vezetett, amivel szintén meg kellett küzdenem. Így jutottam el a fájdalomhoz, ami sokkal kielégítőbb, mint az ürességérzet. Nagyon meg tudom érteni, miként vezethet öngyilkossághoz, mert a hiányérzetnél semmi sem lehet rosszabb. Én azért nem lettem öngyilkos, mert megtanultam mindenen nevetni. Lehet bármilyen borzasztó, amit az emberek elkövetnek a Föld vagy egymás ellen, csak nevetek.”

Lydia Lunch: & Nick Cave: Done Dun

„Most a gyilkos a kocsiba száll, hogy a belembe robbanjon, hogy megtegye vele. Most a könny folyni kezd és kezdetét veszi a komédia. Búcsúzom menny, már a fájdalom jön, mikor a könny folyni kezd, és kezdetét veszi a komédia. Búcsúzom menny, már a szomjúság jön, mikor a vér valóban folyik és kezdetét veszi a komédia.”