A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Adam Sandler egyszemélyben menti meg a Sonyt a csődtől

2015. november 3., 13:41

Három Adam Sandler-film vezeti a Sony idei toplistáját – péntekig.
Miközben a Universal Pictures hihetetlen bevételeket produkál filmjeivel idén, addig a Sony Pictures nem nagyon lehet büszke 2015-ös teljesítményére – legalábbis a Spectre amerikai premierjéig ez mindenképpen elmondható a stúdióra.

Ugyanis, ha megnézzük a Sony idei legsikeresebb filmjeit, akkor azt láthatjuk, hogy az első három helyen három Adam Sandler-produkció áll, ráadásul három olyan film, melyben részt vett Kevin James – vagy élőben, vagy pedig hangja segítségével.

Az idei legsikeresebb Sony-film a Hotel Transylvania 2. – Ahol még mindig szörnyen jó (Hotel Transylvania 2), mely Amerikában a viszonylag sikeres elődjénél is jobban teljesít, jelenleg 148 millió dollárnál jár, és még bőven nőni fog a bevétele. A második helyet a nagy bukásnak számító Pixel (Pixels) foglalja el, mely Amerikában a csalódást okozó szereplés és a negatív kritikák ellenére is eljutott 79 millió dollárig, más kérdés, hogy ezzel sem megy sokra a stúdió. Míg a harmadik a Sony házi toplistáján jelenleg A pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2), mely hazájában összesen 71 millió dollár bevételt szedett össze.

A Sony a stúdiók idei toplistáján 650 milliós bevételével jelenleg az ötödik helyen áll.