A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Akarod örökre magadon látni Darth Vadert?

2015. december 1., 18:15

December 5-én a Star Wars előtt tiszteleg a Tetoválók Éjszakája a Dürer Kertben és a Dürlinben. Tizenöt tetováló Star Wars-mintával készül a hazai legnagyobb szabású tetováló rendezvényre, ahol ráadásul egy időben, egy helyen készítik el a tetoválásokat. 

Az est programjában a Disney által egyedüliként elismert cosplay csapat is megidézi a kultikus filmet. A látogatóknak nemcsak külső szemlélődésre lesz lehetőségük, ugyanis bárki fel- és kipróbálhatja a birodalmi sisakokat és lézerkardokat. Csakúgy, mint eddig, több mint száz tetováló alkotása kerül fel a vállalkozókra ingyen. A megvásárolt jeggyel mindenki automatikusan esélyessé válik a minták egyikére.

A Tetoválók Éjszakáján sikere nemcsak tehetséges fiatalok, hanem a nemzetközi szinten is elismert, akár több hónapos vagy éves várólistás művészek is részt vesznek. Az esemény mögött teljes mellszélességgel áll a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE), biztosítva a művészi kivitelezést. Bár a tetoválás áll a középpontban, az este során piercerek is dolgoznak, akik szintén sorsolás alapján ingyen helyeznek be ékszereket.

3000 négyzetméteren, hét teremben megállás nélkül zajlanak a programok. Ismét átadásra kerül Az év tetoválója díj, a Dürer Kert színpadán fellép a Road, a Mary Popkids, a Pannonia All Star Orchestra, a KILLAKIKITT, a Kovbojok és Karai Anna, újra megnyílik az Alkonyattól pirkadatig mozit megidéző Titty Twister Bar, lesznek táncoslányok, Őrültek háza interaktív horrorshow és Playstation konzol park is.

Tetoválók Éjszakája
Időpont: 2014. december 5. 16:00-4:00
Helyszín: Dürlin és Dürer Kert
Jegyárak: 2990 Ft (elővétel), 3500 Ft (az esemény napján a helyszínen)