A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Alessia Cara: Four Pink Walls – ötszámos EP +FRISSÍTÉS: Know-It-All – a teljes album a bónuszdalokkal együtt

2015. augusztus 27., 8:47

Idén kevés új előadó kapott akkora hype-ot, mint Alessia Cara: az 1996-os születésű torontói gitáros-énekesnőt már rögtön a legelső klipdala (a Tricky- és Portishead-rajongóknak is ismerős hetvenes évekbeli Isaac Hayes-hangmintára épített májusi Here) után a következő biztos nagy befutóként ünnepelték, felléphetett Jimmy Fallon műsorában a Roots együttessel és az indie-centrikus Pitchfork is mélyinterjút készített vele! Most itt ez első ötszámos EP-je, mely már a holnapi megjelenés előtt hallható egy rögtönzött videosorozattal.

Az időközben 19. életévét betöltő olasz származású kanadai Alessia Caracciolo a nagy Universal alá tartozó Def Jam kiadóhoz leszerződve még idén előállhat első albumával, mely a hírek szerint a Know-It-All címet kapja majd, de előtte még egy tesztkörként kielégítik a közönség új dalok iránti igényét a Four Pink Walls című EP-vel, melyen a Here mellett négy további szám is hallható. Az énekesnő tegnap délután egyszerre két felvétel, a torontói Kuya Productions hiphop/R&B testvérduóval és a Pop & Oak producerpárossal közösen írt Seventeen és Outlaws című dalok világpremierjét is megtartotta az Apple Music-féle Beats 1 webrádión Zane Lowe műsorában, majd éjszaka már mind a négy új számát feltette saját YouTube-csatornájára egy-egy házilag forgatott alkalmi videóval – az EP dallistája és borítója alatt itt már hallható is az augusztus 28-án megjelenő teljes ötszámos anyag.

Alessia Cara: Four Pink Walls (2015)

Seventeen
Here
Outlaws
I’m Yours
Four Pink Walls

alessiacara-fourpink

.
Seventeen

Here

Outlaws

I’m Yours

Four Pink Walls

.
FRISSÍTÉS: a Know-It-All című album november 13-án jelent meg, és a YouTube-ra is felkerült a teljes anyaga, a bónuszdalokkal együtt!

1. Seventeen
2. Here
3. Outlaws
4. I’m Yours
5. Four Pink Walls
6. Wild Things
7. Stone
8. Overdose
9. Stars
10. Scars To Your Beautiful
+
11. Here (2:00 AM Version)
12. River of Tears
13. My Song

A színész-énekesnő Suki Waterhouse friss Local Natives- és Belle And Sebastian-kollaborációi
aug. 5., 17:23
Crime & The City Solution: Peace In My Time – klip az új The Killer album és a budapesti koncert elé
júl. 31., 23:17
Mitski: Bug Like An Angel – klipdal az új The Land Is Inhospitable, And So Are We albumról
júl. 26., 18:00
The Kills: New York / LA Hex – új klipdalok hét év után Alison Mosshart és Jamie Hince duójától
júl. 25., 19:39