A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Átadták a 2022-es MTV Video Music Awards díjait

2022. augusztus 29., 9:36

Megint eltelt egy év, és megint eltelt egy újabb, a 2022-es MTV Music Video Awards díjátadó, természetesen nagy csinnadrattával, csodálatos ruhakölteményekkel, bulvárjelenléttel és még zene is volt. A nagy nyertesek idén Jack Harlow, Lil Nas X, Taylor Swift és Harry Styles voltak.

Az idei díjkiosztóra a New Jerseyben található Newark városában került sor, és a showt három műsorvezető celebrálta: Nicki Minaj, LL Cool J és az egyik nagy nyertes, Jack Harlow.  A legtöbb jelölést, összesen hetet is ő kapta Lil Nas X és Kendrick Lamar mellett. Őket követte hat-hat jelöléssel Harry Styles és Doja Cat, míg Taylor Swift ötöt kapott. Ehhez képest Harlow négy díjat gyűjtött be, például a nyár legjobb slágere díjat (First Class), míg a másik három elismerést Lil Nas X-szel együtt kapta, a közös számukért (Industry Baby).

Taylor Swift és Harry Styles is három-három díjjal térhetett haza, ráadásul fontos kategóriákban nyertek. Swifté lett az év videója díj, amit az All Too Well több mint 10 perces, saját maga által rendezett klipjéért kapott – amiben egyébként mi nem találtunk semmi különöset, de nem mi döntöttünk. Az év albuma díjat viszont Harry Styles vitte haza a Harry’s House című lemezéért. Az év dala Billie Eilish Happier Than Ever című száma lett, míg az év rockdala a Red Hot Chili Peppers Black Summerje – ők élőben is felléptek a díjátadón. A nyertesek teljes listáját ide kattintva lehet megnézni.

Végezetül pedig nézzük meg mit művelt élőben Eminem meg Snoop Dogg az idei MTV VMA díjátadóján:

https://www.youtube.com/watch?v=0GW3TWBlQgE

Varga Zsuzsa megénekelte a partykillerséget
jún. 13., 12:31