A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Az Abbey Road stúdió is felkerült Airbnb-re

2016. október 3., 10:02

A legendás londoni stúdió versenyt hirdetett rajongói közt, melynek győztesei nem csak egy Airbnb-n szervezett éjszakát tölthetnek a komplexum egyik feljátszó csarnokában, de még korunk egyik meghatározó producerével, Mark Ronsonnal is találkozhatnak.

abbey_road_studio_2

Bárki eltölthet egy éjszakát az Abbey Road valamely, sokat látott feljátszójában, hála a londoni stúdió közönségmozgató versenyének – számolt be róla az NME. A stúdió felhívásában arra kéri rajongóit, küldjenek 100-500 karakteres leveleket arra válaszolva, milyen előadó felvételeinél lettek volna jelen a legszívesebben a stúdióban.

Az Airbnb-vel közös kampányfogásként Abbey Road stábja által kiválasztott nyertes legfeljebb három társával egyetemben eltölthet egy éjszakát a stúdió egyik, szabadon választott feljátszójában, ha pedig ez nem lenne elég, a kompánia még a New York-ba emigrált brit producer-zsenivel, Mark Ronson-nal is kezet szoríthat.

Az Abbey Road az évtizedek során többek közt a The Beatles, a Pink Floyd, a Radiohead, Adele, Kanye West, Amy Winehouse és Stevie Wonder lemezfelvételeinek adott otthont.

Címkék: ,