A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

AZ AKI – Enyém Korszak

2015. október 30., 10:45

Ha fogod magad és beírod a Google-fordítóba, hogy THE WHO, My Generation akkor ez lesz az eredmény:

AZ AKI, Enyém Korszak.

Kb. ma pont 50 éves egy fél szigetországi generáció egyik legmeghatározóbb dala. Fél, mert a másik fele a szigetországnak azon a napon éppen ciki, vagy rocker-ruhában villogott.

Ha elárulom, hogy Londonban, pontosan 5 éve (amikor az AZ AKI Enyém Korszak című dala 45 éves volt) majdnem megvertek egy kocsmában, akkor megkérdezhetitek, hogy miért. Mert 20 fontnyi aprót dobtam be, hogy egymás után 40-szer menjen a szám. Amíg megiszom, amit meg kell. Még akkor is, ha a modoknak akkor már roncstelepen volt a csili-vili robogója.

The-Who-Sell-Out-crop-770

Jöjjön tehát az elektronikus fordítása a lefordíthatatlannak: 29 október 1965-én a nagy nap, akik a történelmet, amikor az egységes „enyém korszak” b / w ‘ kiáltással és simizni” kiengedték nagy-britanniában a brunswick címke. Ez több mint 300,000 példányban és nem. 2 az első húsz, a legjobb helyet a kereső ” ” a karnevál vége ‘. „enyém korszak” nem jut ki az usa-ban 20 november a ” kiáltással és simizni lenni ” helyébe a ” az utcán ‘. Szintén ezen a napon 1965-ben az aki játszott egy fellépést a starlite bálterem, greenford, nyugat london. Rendben, halljuk, egy kis ki – a reflektorfényben látszólag john, a változatosság kedvéért.

quadrophenia-wallpaper_496447_4724

Nézzetek Quadrophenia-t, hallgassatok 40x egymás után Enyém Korszakot és húzzatok a Broadwayre Tamáska mjúzikelre.

My Generation
https://www.youtube.com/watch?v=594WLzzb3JI

Quadrophenia

Tommy
https://youtu.be/EK33CY68s1w

photo