A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Az élőszereplős/full CGI A dzsungel könyve a Disney új nagy dobása – itt az előzetes

2015. szeptember 18., 14:18

A dzsungel könyve első előzetese meg fogja osztani a közönséget.

Hétvégén már elkezdtek ízelítőt adni az új A dzsungel könyvéből (The Jungle Book), a tegnapi nap folyamán pedig bemutatásra is került a Disney új, „élőszereplősített” meséjének első előzetese. A Jon Favreau által rendezett film azonban nem úgy lesz élőszerelős, ahogyan az eddigiek, hiszen mindössze a Neel Sethi által alakított Maugli „valóságos”, minden más állat animált lesz, tehát afféle hibriddel lesz dolgunk.

tjbthumbnail_22a1e915

A filmet Amerikában a tervek szerint április 15-én mutatják be, tehát papíron a mozis nyár első nagy dobása lehet, s ezért hozzánk is valószínűleg gyorsan elér, bár a mozikban kamerázó kalózok miatti premierembargót a Disney valószínűleg nem fogja feloldani, mint a Star Wars esetében. A dzsungel könyve története minden bizonnyal mindenki előtt ismert, még talán azok számára is, akik nem olvasták Rudyard Kipling híres könyvét.

Bár itthon szinkronosak lesznek a vetítések, azért érdemes megemlíteni, hogy az amerikai szinkronszínészek között ott lesz Idris Elba (Sir Kán), Ben Kingsley (Bagira), Scarlett Johansson (Ká), Bill Murray (Balu), Giancarlo Esposito (Akela) és Christopher Walken (Lajos király).

forrás: sg.hu