A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Az NME megkérdezte Keanu Reevest, hogy melyik a kedvenc zenekara, ő pedig megmondta

2023. március 29., 17:03

Azt régóta tudjuk, hogy a negyedik John Wickkel épp a mozikban taroló Keanu Reeves szereti a zenét, sőt maga is játszik hangszeren, egy basszusgitáron játszó wannabe-zenész. Most új filmje kapcsán az NME meginterjúvolta, és természetesen ráterelődött a szó a zenére is.

Az NME interjút készített Keanu Reevesszel a John Wick negyedik része kapcsán, és a film meg a filmezés mellett más dolgok is szóba kerültek, például a zene, amiről nem titok, hogy a színész nagy kedvence, és maga is játszik hangszeren. Keanu kedvenc stílusa az indie rock, a kedvenc zenekara jelenleg pedig egy kanadai formáció, a 2011-ben alakult Alvvays. Szerinte egyszerűen jó popdalokat írnak, és ha rájuk gondol, a találékonyság jut róluk az eszébe. Molly Rankin énekesnőt nagyon jónak tartja, amit viszont különösen kedvel bennük, az a basszusgitár és dob összjátéka, és az energia, ami árad belőlük.

Az Alvvays eddig három nagylemezt adott ki, a legutóbbit tavaly novemberben Blue Rev címmel. Keanu elárulta, azt még csak digitálisan vásárolta meg, de vinylen is előbb-utóbb sort kerít rá, hogy odahelyezhesse a zenekar korábbi lemezei, a 2014-es cím nélküli és a 2017-es Antisocialites mellé.