A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Az Open Air Rádió és a Tesco Disco bemutatja: Rock ’n’ Roll All Stars Zenészek dj-znek a Kalef énekeséért

2016. december 16., 7:22

Rendhagyó házibuliba várunk mindenkit, aki úgy szeretne segíteni a Kalef zenekar gitáros-énekesén, Berezvai Marcellen, hogy eljön, és jól érzi magát.

A 24 éves Marcell évek óta daganatos betegséggel küzd. Több műtéten és kemoterápiás kezelésen átesett már, de eddig minden beavatkozás eredménytelennek bizonyult. A család nemrég talált egy külföldi kórházat, ahonnan Marcell leletei alapján azt a bíztató választ kapták, hogy jó esélyei vannak a gyógyulásra. Amint lehet, el kell kezdeni az első kezelést: ez 6 millió forintba kerül, de ezt a család önerőből már nem tudja fedezni.

Marcellnek eddig is rengetegen segítettek már önzetlenül, és ezt a sort kívánja most folytatni a hazai zenésztársadalom, valamint az Open Air Rádió, a Tesco Disco és az Akvárium Klub stábja azzal, hogy egy nagyszabású házibulit rendez, ahol – a rádió munkatársai és Kecske, a Tesco Disco alapítója mellett – zenészek dj-znek majd azért, hogy a belépődíjakból befolyó összegből és a táncolás közben felszabaduló életörömmel is Marcell gyógyulását segíthessük elő közösen.

Azt leszámítva, hogy a belépődíjjal Marcell mihamarabbi felépülését támogatod, az esemény egy „rendes”, fergeteges, monstre buli lesz. Az 500 forintos belépődíj felett bármilyen felajánlást tehetsz, amit hálával fogad a család.

Ha mindig is szerettél volna egy Ivan and the ParazolHalott Pénz vagy Supernem-házibulin részt venni, akkor december 21-én az Akvárium Klub VOLT Bárjában a helyed!

A program

Időpont: december 21, szerda

Helyszín: Akvárium Klub, VOLT Music Bar

Belépő: 500 Ft

Line-up

Doktor Pepper & Bobdetroit (Open Air Rádió)

Simon Bálint & Balla Máté (Ivan & the Parazol)

Marsalkó Dávid (Halott Pénz)

Papp Szabi (Supernem)

Tesco Disco

A további szíves felajánlásokat a hazai zenekaroktól, egyesületektől, alapítványoktól, szervezetektől, magánemberektől az alábbi bankszámlákra várja Marcell családja, köszönettel és hálával:

OTP Bank: 11773425-02293956-00000000
Név: Berezvai Marcell

Külföldről érkező utalás esetén:

IBAN : HU95117734250229395600000000
SWIFT : OTPVHUHB
Cím: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

További infó: Együtt Berezvai Marcell gyógyulásáért csoport