A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Az új Steve Jobs-előzetes egyértelműen a hónap mozis trailerje

2015. szeptember 23., 14:07

Eddig is várt film volt a Steve Jobs. És az is maradt. Mikor lesz már január?

Úgy tűnik, hogy a Universal nem bízza a véletlenre a Steve Jobs sikerét, hiszen a stúdió nem elégszik meg a remek kritikákkal, hanem a kampányt is maximálisra próbálja húzni. Ez persze nem is csoda, hiszen annak ellenére, hogy itthon csak januártól láthatjuk a filmet, odakint már október kilencedikén sor kerül a premierre.

1280x720-NJ9

Az életrajzi alkotás főszerepében Michael Fassbendernek nyílik lehetősége a brillírozásra, de mellette szerepelni fog még Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels, Katherine Waterston és Michael Stuhlbarg is.

A Walter Isaacson könyvén alapuló film rendhagyó módon mindössze 3 nagyobb jelenetből állna, amelyek valós időben játszódnának – ezekből ismernénk meg az Apple egykori első emberét. A három nagy jelenetre három nagy termékbemutató előtt kerül sor. A filmet a Trainspotting és a Gettómilliomos rendezője, Danny Boyle készítette, a forgatókönyvet pedig az az Aaron Sorkin írta, aki 2011-ben a Social Network – A közösségi háló című film forgatókönyvéért Oscar-díjat kapott.

forrás: sg.hu