A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Azt hitted, nem lesz több Harry Potter-film? Mutatjuk, mekkorát tévedtél

2016. szeptember 1., 22:11

Öt évig tartott a kulturális fegyverszünet J.K. Rowling és a világ között: a Warner Bros bejelentette, filmet készít az írónő legújabb színdarabjából. Az, hogy a felnőtté lett varázslók kalandjait a nézők a teljes eredeti szereposztás mellett kapják-e meg, egyelőre rejtély, azonban úgy hírlik, Daniel Radcliffe tarthatja főszereplői posztját.

harry-potter-cursed-child-book

Tíz év alatt nyolc kasszasikert termelt ki magából a Warner Bros által tenyésztett Harry Potter-univerzum, mely J.K. Rowling korábbi ígéretei ellenére megállíthatatlanul tágulni látszik. Az írónő alig néhány hónapja rukkolt elő a nyolcadik Harry Potter kötettel.

Az Elátkozott gyermek az eredeti mese felnőtté cseperedett karaktereiről szól s Angliában már színpadra is állították. A Warner Bros lecsapott a lehetőségre és megerősítette, filmet készít az újabb Potter-epizódból, melynek főszerepére a hírek szerint a szériával felfutó Daniel Radcliffe-t is sikerült visszaédesgetnie.

Az Elátkozott gyermek várhatóan 2020-ban kerül világszerte a mozikba, azt azonban egyelőre nem tudni, a stúdió az eredeti színészek közül még kikeket tervez újra csatasorba állítani.