A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Bat For Lashes: Livestream At Home. Los Angeles, 2021 – koncertalbum egy Beck-kollaborációval

2021. június 7., 13:12

A pakisztáni származású brit dalszerző-billentyűs-énekesnő Bat For Lashes (született: Natasha Khan, 1979) a Kaliforniába költözése által inspirált 2019-es legutóbbi Lost Girls albuma után 2020-ban egy koncert-EP-t jelentetett meg saját dalok mellett egy Don Henley-átirattal (The Boys Of Summer) és a Carpenters együttes 1970-es We’ve Only Just Begun slágerének élőben már régóta játszott feldolgozásából adott ki stúdióverziót (a kettő között pedig első gyermekét is megszülte). Most 2021-ben ismét egy élőben rögzített kiadvánnyal jelentkezik, élete első koncertalbumával, melyhez egy régi Beck-kollaborációját is előszedte.

A művésznő április 9-én adott egy fizetős livestream koncertet kaliforniai otthonából, és ennek hanganyagát jelentette meg a mai napon: a Livestream At Home. Los Angeles, 2021 című tízszámos kiadványon a másfél évtizedes karrierjéből válogatott szólódalok mellett szerepel egy hajdani kollaboráció is, a 2010-es Alkonyat – Napfogyatkozás filmzenelemezre Beck társaságában írt és rögzített Let’s Get Lost című szerzemény, melyet sem Natasha, sem Beck nem adott elő még eddig élőben.

a Let’s Get Lost című 2010-es Beck-duett stúdióverziója:

.
a legutóbbi Bat For Lashes-stúdiófelvétel tavaly szeptemberből, az élőben már 2016 óta játszott We’ve Only Just Begun feldolgozásból:

.
az énekesnő 2020 nyarán született lánya:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bat For Lashes (@batforlashes) által megosztott bejegyzés

Björk feat. Sindri Eldon: Ancestress – klip az énekesnő fiával közös dalhoz
szept. 22., 15:59
The Smashing Pumpkins: Beguiled – klipdal + további számok az ATUM rockoperából
szept. 20., 18:30
Billy Nomates: Balance Is Gone + Blue Bones – klipdalok az angol énekesnő új CACTI albumáról
szept. 18., 17:52
Björk: Ovule – újabb klipdal a Fossora album elé
szept. 14., 17:45