A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Bejelentette új albumát a diszkókirálynő

2023. május 15., 15:08

Kylie Minogue, aki 54 évesen is még úgy néz ki, mint egy 30 éves, ősszel hozza ki az új, sorrendben tizenhatodik nagylemezét, ami a 2020-ban megjelent Disco folytatása lesz. Rövidesen érkezik az első kislemez.

Kylie Minogue 2020 novemberében adta ki legutóbbi nagylemezét, a Disco című album folytatása pedig idén szeptember 22-én jelenik majd meg Tension címmel, és összesen 11 dalt tartalmaz majd, köztük a lemezt nyitó Padam Padam címűt, ami az első kislemez lesz a sorban. A Tensiont két producerrel készítette, akik közül az egyik a régi kolléga, Richard “Biff” Stannard, a másik pedig Duck Blackwell, akivel a 2020-as nagylemezén dolgozott együtt először.

„Nyitott elmével és üres lappal kezdtem hozzá ehhez az albumhoz” – írja a sajtóközleményben Kylie Minogue, aki még azt is hosszáteszi, hogy igyekezett ugyanúgy eljárni, mint az előző lemez esetében is, hogy minden dalnak más és más karaktere legyen, így a lemezkészítés is nagyon szabadon és játékosan zajlott. Írjuk is be a naptárba: szeptember 22., Kylie Minogue: Tension.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kylie Minogue (@kylieminogue) által megosztott bejegyzés