A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Bekukkantanál Slash eladó otthonába? Most megteheted

2016. augusztus 29., 13:54

Kalózcsillárok, leopárd-ágyelő, DJ-pult a nappaliban és persze rengeteg, rengeteg koponya – a Guns N’ Roses gitárosa eladja Los Angeles-i rezidenciáját, melyet a hirdetéshez részletekbe menőleg körbefényképeztetett. Nem kellett több, mint egy szemfüles ingatlanos, hogy világ is megismerje, hogyan él egy igazi rocksztár.

Bárki bekukucskálhat Slash Los Angeles-i otthonába, mivel a Guns N’ Roses és a Velvet Revolver gitárosa eladná mediterrán stílusú villáját, a hirdetéshez pedig hatalmas gonddal készítetett kültéri-s enteriőr fotókat.

Az LA Times információ szerint Slash hét évvel ezelőtt, 7,3 millió dollárért vásárolta meg a 2005-ben épült, 1021 négyzetméteres ingatlant, melyet azóta saját ízlése szerint formált át. A ház több helyiségében kalózhajó formájú csillárok világítanak, a nappali falát a gránit mellett egyedi, koponyamintás tapéta fedi, de találkozhatunk leopárdmintás szőnyegekkel, kandallóval és a ház homlokzatától merőben eltérő, gótikus díszítésekkel.

A villában a hagyományos konyha mellett, egy szakács-szoba is helyett kapott, arról nem is beszélve, az új tulaj egy teljesen hangszigetelt stúdióhelyiségnek, valamint saját moziteremnek is örülhet.

A negyedhektáros telken ezen kívül úszómedence, árkádos, kemencével felszerelt terasz és egy egykori gördeszkapálya helyén kialakított röpladbaföveny is helyett kapott. Slash használt otthonát ráadásul most áreséssel, potom áron bárki megszerezheti: mindösszesen 9,5 millió dollárt kell letennie az asztalra, tárgyalási alap gyanánt.

Címkék:
Krém | 2023.09.14. (Podcast)
szept. 16., 20:46