A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Belle Belle

2015. június 1., 10:35

Nagy Bence 2010-2011 környékén kezdte zenei projektjét Belle Belle néven.

Eredetileg barátaival készített filmjeikhez komponált zenét, később ebből továbblépve készítette el első Pain of Horses című demóanyagát. A 11 számos összeállításra rövid időn belül felfigyelt a soundcloud.com és írtak róla egy ajánlót, ennek köszönhetően sokan felfigyeltek a zenészre. Az azóta eltelt évek alatt olyan nevekkel játszott együtt mint az M83 vagy Zola Jesus, számos budapesti és vidéki klubban koncertezett és még egykét EP-t is kiadott. A közelmúltban barátaival labelt alapított Normafa Records néven, mellyel a hazai feltörekvő zenészek összefogása a céljuk.

Koncertjein eddig egyedül lépett fel, mostantól viszont dobosként testvére Nagy Szabolcs is részt vesz a zene élő megvalósításában.

Következõ lemezének elhúzódó munkálata már a végéhez közelít, elõre láthatólag ősszel kerül bemutatásra.

Facebook-oldal

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala