A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Bemutatkozik az ország első start-up blues fesztiválja: a Blueskohó!

2021. július 15., 14:15

Július 23-án és 24-én debütál Nagykovácsiban az ország első mini bluesfesztiválja, a Blueskohó. A kétnapos rendezvényen a hazai blues és rockabilly élet kiválóságai szórakoztatják a műfaj iránt érdeklődőket.

A Blueskohó első napján a szájharmonika-legenda Szabó Tamás zenekara a Mojo, és a New Orleans-blues elsőszámű magyar bandája, a Jambalaya látható. Őket követi a második nap a rockabilly színtérről ismert Long Tall Sonny és a Pawnshop, a maguk izgalmas chicago blues, west coast western, swing, country blues ötvözetével. A szombat estét Teddy Harpo egyszemélyes blues-showja zárja.

A szervezők úgy döntöttek, a kényelmes és tökéletes koncertélmény érdekében a Blueskohó fesztivál mindkét napjára csak 150-150 jegy lesz kapható. A rendezvényt a jelenlegi szabályok értelmében csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők és kiskorú hozzátartozóik látogathatják. A belépés 14 éves kor alatt ingyenes. A kiváló zenék mellé a stílusos gasztronómiai élményt a fesztiválnak otthont adó Nagy Kohó biztosítja autentikus barbecue ételekkel, és speciális pulled porkszendvicsekkel. A blues hétvégére a szervezők különleges New Orelans-i menüvel is készülnek.

Jegyek

Facebook-esemény

A Nagy Kohó Facebook