A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Biciklis futár hozza a szorongás ellenszerét a Twentees új klipjében

2020. december 29., 15:33

A karácsony idén nem mindenkinek a szeretetről és a családról szól. Sokan magányosan, a problémáikkal összezárva voltak kénytelenek tölteni az ünnepeket. Nekik is szól a Twentees új klipje, a Még nem késtél el, amelyben egy bringás futár igyekszik a drogfüggő főszereplő segítségére.

Megérkezett az első klip a Twentees december elején megjelent, Kicsi lány című EP-jéhez. A kislemez központi témái az elfogadás, a társadalmi nyomásnak való ellenállás és önmagunk elfogadása, ennek megfelelően a Még nem késtél el és a hozzá készült videó is az „engedd el” filozófiájáról szól.

A klip azt fogalmazza meg, hogyan engedjük el a szorongásainkat új tapasztalatokon keresztül. A történet szerint a főhős elvonási tünetekkel küzdve várja a rejtélyes szállítmánnyal érkező futárt, ám a megoldás végül sokkal felemelőbb lesz, mint amire számítottunk.

„Azt szeretnénk üzenni a történettel, hogy ne ragaszkodjunk mindig a velünk szembeni elvárásokhoz és külső nyomásokhoz, hanem fedezzük fel magunkban és magunknak azt, amiben kiteljesedhetünk”– meséli a dalról Balázs Konrád, a Twentees frontembere, aki biciklis futárként tűnik fel a klipben, de a valóságban is összefuthatunk vele hasonló minőségében, ugyanis nemrég maga is bringás futárnak állt.

Miklós Marcellnek, a klip szabadúszó színészként tevékenykedő főszereplőjének személyes kötődése is van a történethez: „Emlékszem a régi időkre, amikor vártam a dílert. Tudom, milyen a függőség. Emlékszem a Balassa utcai zártosztály nyomasztó hangulatára a klipben szereplő erkély túloldalán… de ez már elmúlt. Remélem, nektek is sikerül!” – üzeni a színész.

A Kicsi lány EP-t itt hallgathatod meg.

Fotó: Lénárt Gábor

Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06