A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Billie Eilish és Britney Spears szerelemgyereke: LIA LIA

2020. október 2., 17:47

LIA LIA egy kínai-német feltörekvő énekes-dalszerző, aki mesterien keveri munkásságában az elektronikus zenei és a pop elemeket. A fiatal művész Doja Cat vendégelőadójaként vált ismertté, akit a németországi koncertjei során kísért, ug a divatiparból a Louis Vuitton és a Converse márkák szívét is meghódította már. Az extravagáns énekesnő most egy Night Call című új dallal és videóval jelentkezett.

A klipet Jannick Schneider rendezte, és akárcsak LIA LIA lényében, úgy a videóban is összemosódik az elbűvölő cukiság a melankóliával. Mintha Britney Spears egy korai klasszikusa Billie Eilish tolmácsolásában öltene testet. A kínai tündérmesék és japán animék ihlette kisfilmben az énekesnő tinédzser énjét láthatjuk, amint elszigetelten és magányosan bolyong az iskolában. Amint a szorongás elárasztja, felébreszti Ryū-t, az emberi sárkány szellem énjét, akivel ezután szembe kell szállnia.

„A dal arról szól, hogy magányosnak és a világtól elzártnak érzem magam, és arra várok, hogy valaki eljöjjön és megmentsen az unalmamból” – magyarázta LIA LIA.

A Night Call LIA LIA első 2020-as szerzeménye, a keverési és masterelési munkálatokat pedig Geoff Swan végezte, aki többek között Charli XCX-el, Caroline Polachekkel és Ashnikkoval is dolgozott már együtt. A track LIA LIA Boba Boba című dalát követi a sorban, ami egy valódi popkulturális ékkő, és még az ikonikus NME magazin érdeklődését is felkeltette, így a folytatást nagy várakozás előzte meg. A friss szerzemény a “holnap legizgalmasabb előadóinak otthont adó” b4 kiadó gondozásában jelent meg.

Címkék: