A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Bizarr öltöző-titkokról meséltek a U2 tagjai

2015. november 1., 21:30

Bono állathangokat ad az öltözőben, egyben nem emlékszik rá, melyik évben avatták brit lovaggá, abban pedig a U2 tagjai sem biztosak, pontosan hány Grammyt is zsebeltek be az évek során – derül ki egy friss rádióinterjúból.


Hollywood U2 Backstage
Furcsa részleteket árult el a koncertek előtti percekről Bono és a U2-basszusgitáros Adam Clayton Chris Moyles a Radio X-en futó műsorában. Bono elmondta, bár az utóbbi évtizedekben a világ legnagyobb színpadain játszottak, a koncert napján még mindig lámpalázas s ugrál a gyomra, egészen a fellépés kezdetéig.

„Állathangokat adok a koncertek előtt az öltözőben. Több, általam nagyra tartott énekestől, tévés személyiség csinálja ezt műsor előtt. A koncerteket leszámítva persze soha, sehol máshol nem tenném ezt, de itt, ha a mosdóban fura zajokat, esetleg kotkodácsolást hallasz, biztosra veheted, hogy én vagyok” – mesélt Bono, akinek később Moyles U2-kvízén is sikerült elvéreznie.

„Hogy mikor lettem lovag? Nem tudom. Mindenesetre nagyra értékelem ezt a címet, még ha nem is erőltetem a megszólítást” – válaszolt a kérdésre az ír énekes, mielőtt Moyles elárulta volna, a helyes dátum 2007. A zenekarral kapcsolatos kérdezz-felelek azonban Claytonon is kifogott. A basszusgitáros úgy saccolta, a U2 eddigi pályafutása során „talán 25” Grammy-díjat nyert, miközben a valós szám 22.

Címkék: , ,
Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33