A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Blooming Blue

2016. október 30., 9:31

„Ilyen még tíz éve sem volt: a semmiből jönnek elő a nemzetközi trendekhez igazodó, nemzetközi színvonalú zenekarok.” – így kezdte a Recorder beszámolóját az egyéves Blooming Blue nevű indiepop trióról.

2015-i megalakulásuk után már is a Veszprémi Utcazene Fesztiválon léptek fel, ahol akkor még akusztikus indiefolk bandaként ismerhette meg őket a közönség. Most viszont már egy elektronikus vonal is színesíti műfaji repertoárjukat.
Idén májusban jelent meg a „Dancing with a ghost” című daluk, ami simán elmehetne egy brit, indie buliba, London egyik kis pubjába.

Facebook elérésük.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala