A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Brad Pitt ölni tudott volna

2015. október 17., 10:27

Nemrég letette a cigarettát Brad Pitt, már nem is először, de most állítja, hogy tényleg végleg. A nikotinnal való szakítás után rettenetesen érezte magát az elvonási tünetek miatt, elviselhetetlenül ingerlékeny és goromba volt.

Angelina-Jolie_article_story_large

„Nyomorult ember lett belőlem – mondta Pitt a New York Postnak. – A személyi edzőm figyelmeztetett, hogy minden napom pocsék lesz, de nem gondoltam volna, hogy ennyire igaza van. Az elvonási tünetek olyan súlyosak voltak, hogy ölni tudtam volna, nem lehetett hozzám szólni.”

Brad Pitt nem először szokott le valamiről, évekkel ezelőtt a marihuanát iktatta ki. Akkor fogadták örökbe Angelina Jolie-val első közös gyermeküket, Maddoxot, és a színésznőnek az az egyetlen kikötése volt, hogy ha már Brad apa lett, szokjon le a kábítószerről.

Angelina Jolie és Brad Pitt hamarosan A tengernél című drámában látható, amely egy házaspár érzelmi válságáról szól. A rendező és a forgatókönyvíró Jolie, akit kedvenc hatvanas-hetvenes évekbeli európai művészfilmjei ihlettek.

Brad Pitt jövő év elején A nagy dobás főszereplője lesz: ez a film egy bestseller tényregényen alapul, amelyben a hitelválság idején négy jó barát elhatározza, hogy megleckézteti a szűk látókörű bankokat. A filmhez kiváló kartettet sikerült összeválogatni: Pitt mellett Christian Bale, Ryan Gosling és Steve Carell játsszák a főszerepeket.