A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Braids: Young Buck – szexi videoklip az öt év után érkező Shadow Offering albumhoz

2020. január 30., 19:11

A Braids montreali art-pop trió a legjobb kanadai alternatív albumnak járó Juno-díjjal jutalmazott 2015-ös Deep In The Iris (és az annak kiegészítéseként 2016-ban kiadott Companion EP) óta csak a Collarbones, Burdock & Dandelion és Eclipse (Ashley) kislemezdalokkal jelentkezett, miközben a frontcsaj Raphaelle Standell-Preston a Blue Hawaii nevű másik együttesével két tánczenei albumot is készített (Tenderness, Open Reduction Internal Fixation). Most végre a Braids is bejelentette visszatérő nagylemezét egy monumentális klipdallal.

A 30. születésnapját épp most a héten ünneplő dalszerző-gitáros-énekesnő és két zenésztársa, a basszista-billentyűs Taylor Smith és Austin Tufts dobos az április 24-én megjelenő új Shadow Offering albumukat a Death Cab For Cutie-extag Chris Walla társproduceri és hangmérnöki segítségével rögzítették.

Ez a lemez reményteljesebb, mint bármi. amit eddig írtam. Azt hiszem, ezek a dalok emberibbek, konkrétabbak és őszintébbek” – mondja Raphaelle az új stúdióalbumról, melynek bejelentéséhez a Young Buck című számot mutatták be. „Ezt a dalt úgy írtuk, hogy megragadjuk a vágy ideges előérzetét, a csábítás finom hajszáját, a megszállottság hullámhegyeit és -völgyeit, meg a köztük megbújó humort. Szeretnéd elérni, hogy valakit birtokolhass, hogy megkívánjon, beléd szeressen, de csak arra jössz rá, hogy a vágy nem azonos a szerelemmel.” A dal játékos-szexi videóját a korábban Cœur de pirate-nak és Miguelnek is dolgozó Kevin Calero kliprendezővel forgatták.

.
az új album borítója és számlistája:

Braids: Shadow Offering (2020)

Here 4 U
Young Buck
Eclipse (Ashley)
Just Let Me
Upheaval ii
Fear Of Men
Snow Angel
Ocean
Note To Self

A színész-énekesnő Suki Waterhouse friss Local Natives- és Belle And Sebastian-kollaborációi
aug. 5., 17:23
Crime & The City Solution: Peace In My Time – klip az új The Killer album és a budapesti koncert elé
júl. 31., 23:17
Mitski: Bug Like An Angel – klipdal az új The Land Is Inhospitable, And So Are We albumról
júl. 26., 18:00
The Kills: New York / LA Hex – új klipdalok hét év után Alison Mosshart és Jamie Hince duójától
júl. 25., 19:39