A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Brandon Flowers szerint a The Killers a jövő év elején tervezi kiadni a 8. nagylemezét

2022. július 9., 13:27

A nemrég a VOLT-on is fellépett Las Vegas-i zenekar július 7-én, a madridi Mad Cool fesztiválon eljátszott egy erősen nyolcvanas évek hangzású új dalt (Boy), és rögtön elindultak a találgatások, hogy akkor rövidesen érkezik egy új nagylemez is?

A The Killers tagjai egy ideje már dolgoznak egy új nagylemezen, amit Brandon Flowers szerint jövő év elején terveznek kiadni. A legutóbbi album, a Pressure Machine lassan eléri az egyéves kort – 11 hónapja jelent meg –, úgyhogy akár már indokolt is lehet egy friss anyag. Az biztos, hogy idén már meg fog jelenni róla pár dal kislemezen, de hogy pontosan mikor, azt most még nem tudni. A zenekar épp turnézgat és fesztiválozgat, de közben marad arra is ideje a tagoknak, hogy az új dalokon dolgozzanak a két producerrel, Stuart Price-szal és Shawn Everett-tel, a munka pedig – Brandon Flowers szerint – elég jól halad és ígéretesen alakul.

A napokban a The Killers fellépett a madridi Mad Cool fesztiválon, ahol előadtak egy új dalt, a Boyt, amiből sokan arra következtettek, hogy ez már az új lemez első hírnöke és kislemeze. De nem egészen ez a helyzet. A Boy eredetileg a Pressure Machine-ra íródott, sőt ez volt az első dal, az, amelyik begyújtotta Brandon Flowersék kreatív energiáit. Aztán mivel kicsit kilógott a többi dal közül – nem minőségileg, hanem hangulatilag –, lemaradt a lemezről. Hogy a készülő nagylemezre felkerül-e, vagy hogy megjelenik-e kislemezen, ezekben a kérdésekben még bizonytalan a zenekar, de az biztos, hogy a rajongóknak nagyon bejött a szintipopos-new wave-es dal, a közösségi médiát teljesen felpörgette. Na és elindultak a találgatások is egy reménybeli új nagylemezzel kapcsolatban. Amit, úgy néz ki, 2023 első felében meg is kapunk a The Killerstől.

View this post on Instagram

A post shared by The Killers (@thekillers)