A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Bryan Adams visszatér Budapestre

2024. február 21., 17:10

Örömmel jelenti be a Live Nation, hogy Bryan Adams visszatér hazánkba, és 2024. október 14-én az MVM Dome-ban ad koncertet.

Bryan Adams a világ egyik legjobb és legizgalmasabb előadójának hírében áll. 17 stúdióalbumot jelentetett meg eddig, utolsó lemezét pedig, a So Happy It Hurts-öt Grammy-díjra is jelölték. Classic Pt. I és Pt. II válogatásai, amelyek legnagyobb slágereinek újra felvett verzióit tartalmazza, digitálisan jelentek meg, de megvásárolhatók fizikai hanghordozón is.

Bryan Adams szerzeményeivel számos díjat és elismerést szerzett, köztük három Oscar-jelölést, öt Golden Globe-jelölést és egy Grammy-díjat. Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán, több mint 80 millió lemezt adott el, hat kontinensen turnézott, és a világ több mint 40 országában vezette a slágerlistát.

Bryan Adams 2024-ben ismét az USA-ban és Európában koncertezik. Most Budapest is részese ennek a turnénak, Bryan Adams október 14-én az MVM Dome-ban lép fel!

A budapesti koncertre a hivatalos rajongói klub tagjai, valamint a regisztrált Live Nation tagok február 21-én, szerdán délelőtt 10 órától élhetnek elővásárlási jogukkal. A teljeskörű jegyértékesítés február 22-én 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Szerző:
Hálószoba aréna rock – Des Rocs rock’n’roll bulija az Analog Music Hallban
ápr. 22., 19:28
Legyél részese a Sziget körforgásának!
ápr. 21., 23:38
Talponálló | 2024.04.19. (Podcast)
ápr. 21., 10:42