A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Budapest is bekerült a világ legjobb techno-fellegvárai közé

2016. november 18., 11:57

Mostantól Techno Traveller Map is kiemelt célpontként tartja számon Budapestet, miután a Blaha Lujza téri Corvintető klubja is felkerült a rave-őrülteket kalauzoló világtérképre. A fővárosi szórakozóhely olyan legendás helyszínekkel került egy lapra, mint a berlini Berghain vagy a londoni Ministry Of Sound.

corvin1

Budapest is felkerült a Techno Traveller Map (TTM) nemzetközi térképére. A Matthieu Rodrigues által indított, a világ legkülönbözőbb pontjain mérhető techno-koncentráció alapján szortírozó térkép célja, hogy az idegen országba látogató fanatikusok soha ne érezzék elveszettnek magukat az éjszakában. A TTM legújabb frissítésén pedig már Budapest is helyet kapott, hála a Blaha Lujza téri Corvin áruház legtetején működő Corvintető klubjának.

A város feletti szórakozóhely igazán nemzetközi társaságnak örülhet: a listán a különféle uraguay-i, kenyai vagy épp vietnámi techno-erődítmények mellett olyan legendás egységek is megtalálhatók, mint a New York-i Output, a londoni Ministry of Sound vagy a berlini Berghain.